SCRIPT

Het Was Een Ongeluk (2017)

Samen met Eline Vandenbroucke schreef ik het toneelstuk “Het Was Een Ongeluk”.  Een stuk waarin we twee zussen leren kennen wiens ouders net overleden zijn tijdens een auto-ongeluk. Maar was het wel een ongeluk?

We verdeelden de scènes onder ons twee om te schrijven en deden ook samen de regie en het spel. Ik nam ook de ticketing en online communicatie voor mijn rekening. 

Shot van tijdens de opvoering.
Fragment uit Het Was een Ongeluk

Flyer door Watcharita Aroon

Scenario's: Beloofd is Beloofd en meer 

Samen met mijn Broer schreef ik 3 toneelstukken. Hier leerde ik super veel van. Het schrijven op zich was al een plezier. Daarna kon het echte werk beginnen: de repetities. Dit was een echte oefening in time management, want we moesten alle scènes gerepeteerd krijgen voor de datum van de opvoering en daarbij ook rekening houden met genoeg buffer wanneer repetities niet door konden gaan. Daarnaast ook een oefening in assertiviteit, want ik moest mijn leeftijdsgenoten aansturen en hen er op aan spreken als ze hun teksten niet kenden of niet op tijd kwamen. Het is echt safe to say dat deze toneelstukken me heel veel geleerd hebben op verschillende vlakken en tegelijkertijd ook super plezierig waren.

Foto na Sophia

Foto van tijdens De Bruiloft