REFERENTIES

Lise Conix

Marketing manager bij Schoenen Torfs
“Annelies heeft bij schoenen Torfs in ons marketing team gewerkt. Ze is zeer creatief, erg goed in originele copy die nauw aansluit met het dna van je merk en ze kijkt op een creatieve manier naar content creatie. Ze durft af te wijken van de klassieke media en moedigt aan om te experimenteren met podcasts, orginele video formats, etc.”

Floris Lefever

Digital Strategist bij Hotel Hungaria
“During her internship at Hotel Hungaria, Annelies created a podcast for us. She dove into the world of podcasts and did a lot of research and testing. The result was a pilot of our first episode. After 6 weeks of hard work, we are very happy with the result. Annelies is a great storyteller with audio, but also with pictures and video. She is a very nice colleague to work with. She’s very honest and open and she really knows how to handle an innovative project.”

Gert Asselman

PR & Communication Consultant bij Outsource Communications
Nieuwsgierig en hulpvaardig. Dat is wat er bij mij blijft kleven na de passage van Annelies bij Outsource. Ze heeft originele ideeĆ«n en combineert die met de nodige creatieve vaardigheden. Talent? Zeker! En die warme persoonlijkheid krijg je’r zomaar bovenop.

Philippe Schellekens

Content Creative Joe
Als tijdelijke werkkracht is het moeilijk om snel mee te draaien in een team, maar door de professionele houding en leergierigheid van Annelies vormde dat geen probleem. Annelies staat open voor feedback, is altijd bereid om bij te leren en trekt haar plan wanneer het nodig is.
Annelies was een fijne aanvulling voor het team.

Chris Ume

Deepfake Creator
Annelies is een toffe meid, ik heb er enkele maanden goed mee kunnen samen werken. Ik heb haar ook helemaal zien openbloeien op die korte periode. Is kritisch op haar eigen werk en ik denk dat dat de juiste mentaliteit is om er te geraken. Het is ook een zotte doos dat mag gezegd worden.

Ilse Van Rillaer

Marketing & Sales Manager kids platforms bij Studio 100

Annelies heeft stage gelopen bij Studio 100 TV en Wanagogo.
Dit gebeurde op een moment dat we de zender in Walloniƫ gingen lanceren en dat onze online persoon voor Wanagogo net vertrokken was. Wat ervoor zorgde dat Annelies onmiddellijk erin gesmeten werd.
Een groot deel van het online pakket van Wanagogo werd haar hoofdtaak.
Het opstellen van een editorial kalender, het uitschrijven van de teksten, het zoeken van beeldmateriaal, het inplannen van de posts, het opvolgen van vragen die op onze social media kanalen gesteld werden. Het zijn maar een aantal dingen waar zij dagdagelijks mee bezig was.
Daarnaast heeft ze ook een paper geschreven rond de lancering van de Franstalige zender. Deze paper bevatte voor ons waardevolle gedetailleerde informatie zoals bv een concurrentieanalyse.
Annelies is iemand die heel accuraat werkt en verantwoordelijkheid aankan.
Zij was al snel een deel van het team, en aangezien er een grote tevredenheid was over Annelies, is zij daarna nog aan de slag gebleven gedurende een maand.
Ze heeft een erg vlotte pen. En denkt graag creatief mee.
Annelies is leergierig, staat open voor feedback en is een teamplayer waardoor ze snel opgenomen werd in het team.
Ik heb enorm graag samengewerkt met haar en hoop dat ze goed terecht komt. Het team dat haar mag verwelkomen, zal het zich absoluut niet beklagen.